Set van 3 koelelementjes - Lemon

Herbruikbare ijspacks voor kinderen in de vorm van een citron

Staat: Nieuw product

Konges Sløjd

KON0022

Wat is er cooler dan cool en kan zorgen voor een verse lunch?

Deze gele set ice packs in de vorm van citroentjes zijn functioneel, fun en helemaal veilig, ideaal om mee in je lunchtas of brooddoos te steken. En om ervoor te zorgen dat je maaltijden langer lekker en vers blijven.

17,45 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ICE_PACKS_SET_OF_3_LEMON

TypeKoelelementen
KleurCrème
Tassen printsCream Lemon

Set van 3 dunne koelelementjes Lemon van CITRON zijn gemaakt uit 100% veilige en breukvaste materialen. Herbruikbaar voor een duurzamer gebruik. Klinkt dat cool? Dat komt omdat het zo is!

Prima match met onze collectie lunchtassen, check it out >

Afmetingen: 8,3 x 8,8 cm
Materiaal: gemaakt van niet-giftige gel aan de binnenkant en breukvast materiaal aan de buitenkant • BPA vrij, herbruikbaar, niet giftig
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
Gebruiksadvies: enkel handwas • niet geschikt voor de vaatwasser of mictogolfoven

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
Bij Konges Sløjd geloven ze in het wild, gevarieerd en heerlijk onvolmaakt leven met kinderen. Hun missie is om doordachte en kwaliteitsbewuste ontwerpen te maken met unieke prints en kenmerkende kleuren , verrijkt met humor en fantasie. Hun kleding voelt lekker zacht aan, zodat jouw kleintjes zich comfortabel en veilig blijven voelen bij regen en zonneschijn, op goede dagen en lastige nachten. Milieuvriendelijke en duurzame producten Als producent van milieuvriendelijke en duurzame kledingstukken, speelgoed en interieurartikelen , loopt dit merk voorop in de industrie. Al hun producten zijn met zorg vervaardigd voor schattige pasgeborenen, avontuurlijke peuters of nieuwsgierige kinderen en gaan lang mee, zodat ook hun broertjes, zusjes en toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Unieke prints en kenmerkende kleuren De unieke prints en kenmerkende kleuren geven elk kledingstuk, speelgoed of interieurartikel een bijzondere uitstraling. Van lieve, zachte pasteltinten tot levendige en gedurfde prints, we hebben voor elk wat wils. Comfortabel en veilig voor jouw kleintjes Hun producten zijn ontworpen met comfort en veiligheid voorop . De zachte en ademende stoffen zijn perfect voor de gevoelige huid van jouw kleintjes en de veiligheidscertificering garandeert dat al hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ontdek Konges Sløjd Ontdek de uitgebreide collectie van kleding, speelgoed en interieurartikelen voor pasgeborenen, peuters en kinderen . Neem een kijkje op onze webshop en ontdek waarom Konges Sløjd een ideaal merk is voor ouders die op zoek zijn naar creatieve en duurzame producten voor hun kleintjes.