Puzzels Piraat & co

Set van 3 puzzels Piraat & co - 48 puzzelstukken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB359

Drie prachtige puzzels vol piratenavonturen voor kleine avonturiers. Elke puzzel heeft telkens 48 puzzelstukken. Perfect voor uren rustige speeltijd voor kleine piraatjes.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wist je dat puzzelen niet alleen leuk is maar ook perfect educatief speelgoed? Je traint je cognitieve vaardigheden en je leert probleemoplossend denken. Ook de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek worden tijdens het puzzelen gestimuleerd.

Geschikt vanaf 5 jaar.
Materiaal:
karton


Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :304222