mag niet verkocht worden - Set Van 4 Bamboe Borden - Blue Series

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK271A

Art on a plate. Maak van je tafelsetting een kunstwerk dankzij deze wondermooie bamboe bordenset met retro toets. Bovendien zijn ze gemaakt uit duurzame bamboevezels: ecologisch, herbruikbaar, makkelijk stapelbaar en vaatwasmachine proof.

Deze vierkante borden houden ook erg veel van picknicken en bbq'en in de tuin of het park.

42,00 €

33,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 87505

TypeBorden
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Set van 4 bamboe borden Blue Series van EKOBO, ideaal om elke dag van te eten in stijl. Deze bamboe bordenset met satijnen finish vallen meteen op door de coole retro vormen in plantaardige inkt, exclusief ontworpen door de Amerikaanse illustrator Kelly Knaga. Elke bordenset komt verpakt in een mooie doos.

Leuke tip: bijpassende bekers met dezelfde Blue Series print zijn apart verkrijgbaar

Afmetingen: 23 x 23 x 2,5 cm
Materiaal: biologisch afbreekbare bamboevezels met FSC label - afgewerkt met een melamine finish voor extra stevigheid - gemaakt uit vezels die overschieten bij de productie van bamboe eetstokjes en bamboe vloerbekleding - voedselveilig -  BPA, PVC en ftalaten-vrij.

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf of vaatwasser - bij voorkeur met de hand wassen - enkel geschikt voor koud eten - voedselveilig - vervangen zodra er tekenen van slijtage zijn

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.36
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!