set de 4 langes téta 'Village'

set van 4 bijzondere 'Village' tetra doeken

Staat: Nieuw product

Sebra

Uit de 'Village' collectie van Sebra
In juni 2014 viert Sebra haar 10-jarig bestaan. De ontwerpers waagden een tocht door de tijd om...

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de 'Village' collectie van Sebra
In juni 2014 viert Sebra haar 10-jarig bestaan. De ontwerpers waagden een tocht door de tijd om zich te laten inspireren door de kleuren uit het verleden. De verrukkelijke 'Village' collectie met pastelkleuren is het resultaat!

Onmisbaar tijdens baby's eerste jaartjes is deze variatie op de klassieke tetra doek. Gebruik hem om je kindje af te drogen na z'n badje, als dun zomerlakentje, als spuugdoek of knuffeldoekje. Komt in een set van 4 doekjes met avontuurlijke stadstaferelen. Materiaal: 100% katoen. GOTS gecertificeerd. Wasbaar op 60°C. 75 x 75 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
757500.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :1254