set van 4 katoenen 'Huray' vlaggen

set van 4 katoenen 'Huray' vlaggen

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ23263

Hoera! Vandaag is het feest! De Huray vlaggetjes brengen vreugde in de kinderkamer. Leuk tijdens een kids party, maar ook voor alledag! De...

33,50 €

20,10 €

Add to my wishlist

Hoera! Vandaag is het feest! De Huray vlaggetjes brengen vreugde in de kinderkamer. Leuk tijdens een kids party, maar ook voor alledag! De set komt met 4 vlaggen die bedekt worden door een grafische print. Huray! Materiaal: 100% canvas katoen, houten stokjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
184500.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.