Set van 5 knoopjes

Staat: Nieuw product

Georges & Rosalie

Buttons up met deze leuke set van 5 knoopjes. Een leuk detail aan je handtas, sjaal of gewoon een originele knoop aan je blouse of jurkje. Keuze...

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Buttons up met deze leuke set van 5 knoopjes. Een leuk detail aan je handtas, sjaal of gewoon een originele knoop aan je blouse of jurkje. Keuze uit vier leuke varianten.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Georges & Rosalie is een Frans merk dat superleuke spulletjes en accessoires maakt uit textiel. Een bijzonder merkje voor dames en kids. Het merk werd opgericht in 2005 en in 2006 werden hun producten reeds in meerdere conceptstores verdeeld. Geleid door hun expertise in ambachten (borduren, tapisserie én een opleiding bij de School voor Toegepaste Kunsten in Parijs), besloten de twee ontwerpers Alexandra en Severine om te werken rond een mix van felle én donkere kleuren. Iets dat minder vaak gebruikt wordt in de wereld van kinderen en daarom heerlijk origineel. Alexandra en Severine zoeken hun inspiratie bij een heleboel invloeden, het circus, de folklore, de zigeuner cultuur, en verwerken dit op een prachtige manier in hun creaties. Ontdek kleurrijke speenkoordjes , bijzondere tasssen en snoezige sloefjes ! Alle George & Rosalie producten worden fair-trade gemaakt ik kleine ateliers in Vietnam.