Set Van 6 hoorntjes Add-on Voor EGG Helm

Staat: Nieuw product

EGG

KZ19908

EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het uiterlijk...

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het uiterlijk van de basishelm kan in eenvoudige stappen aangepast worden met behulp van o.a. 'add-ons'. 'Add-ons' van zacht rubber zijn accessoires die door de skin op de helm worden geklikt.

Een add-on klik je eenvoudig op de buitenste schaal van de helm met skin. Een add-on compromitteert de veiligheid en de effectiviteit van de helm niet omdat het zo ontworpen is om bij impact spontaan te lossen.

Er is een klein duiveltje in ieder van ons en de beste manier om die te uiten is om de Horns add-on op je EGG helm te klikken. Dit Horns-pakket bevat een paar rode, een paar witte en een paar zwarte hoorntjes.


***Opgelet: dit product is een accessoire, de helm is apart verkrijgbaar en niet inbegrepen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
EGG - Dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De helm combineert een uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier. De helm heeft een geheel eigen retro-look en ‘customization’-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van Skins en Add-ons. Skins zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd. Add-ons van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam, zijn accessoires die door de Skin op de helm worden geklikt. Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker. EGG helmen zijn niet alleen fun maar zijn ook uitmuntend in bescherming omdat deze helmen helemaal voldoen aan de actuele en toenemende behoefte aan veiligheid en de wetgeving omtrent het dragen van een helm voor sneeuw-, straat- en watersporten. EGG stimuleert kinderen om een helm pro actief te willen dragen. De helm is geschikt voor verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.