Set van 6 kartonnen maskers meisjes Les Broc'n Rolls

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO020

Heerlijk verkleden of een feestje met vriendjes? Deze set van 6 kleurrijke kartonnen dierenmaskers met holografisch effect zullen je beestig vermaken. Perfect om een middag met vrienden of een verjaardag te animeren !

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642776

CollectieLes Broc'N Rolls
TypeVerkleedaccessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Maak kennis met de Broc'N-rolls. Ze lijken zo weggelopen uit een heuse roadmovie. Het zijn muzikanten met show van de bovenste plank. Deze vijf exotische dieren zijn vrolijk, gek en eigenzinnig - letterlijk en figuurlijk !

Afmetingen: 22 x 16,5 cm.
Materiaal: karton.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen met Julie Daleyden! Na haar studies grafisch ontwerp aan het Saint-Luc Instituut, werkt Julie Daleyden als freelancer aan textielmotieven voor verschillende kleding- en decoratiemerken. Ze klopte een eerste keer aan bij Moulin Roty  met een persoonlijke creatie van stoffen maskers. Sindsdien scherpt ze haar smaak en nieuwsgierigheid naar kleuren, materialen en technieken aan met leuke en kleurrijke karakters te creëren voor Moulin Roty.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
  • Door Bernadette O.
  •  de 10/12/2019
heel mooi, afwachten of ze stevig zijn
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!