Bakvormpjes

Set van 6 kleine bakvormpjes

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL065

Lilliputiens: Alice de vos (20)

Cakejes of ijsjes? Ga met je kleine keukenprins(es) aan de slag en laat je inspiratie de vrije loop. Chocolade, vanille, ... in wat heb je zin vandaag?

Deze set van 6 siliconen bakvormpjes is het perfecte hulpmiddel voor kleine chefs. Elke set bevat 2 berenvormpjes, 2 makivormpjes en 2 vossenvormpjes.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 81111

TypeBakvormpjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 4 jaar

Ontvorm je gebakjes. Je drie vrienden César, Georges en Alice hebben een verrassing voor jou: als bij toverslag verschijnen ze op je taartjes!

Afmetingen : 10 X 8 X 5 cm

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Mag in de vaatwasser. Mag gebruikt worden bij temperaturen tussen -20°C en 220°C. Assistentie van een volwassene nodig bij het bereiden van de cake en het gebruik van de oven.

Materiaal: siliconen geschikt voor voedingsmiddelen.

Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar ouders heel wat tijd doorbrengen. En waarom niet, ook met de kinderen ? Het werk van grote en kleine handjes samen zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat.

Keukenschort, klopper, lepel, eierscheider, bakvorm… alles is er om van elk dessert een succes te maken en je naasten te verwennen met de lekkerste zoetigheden. Met mama of papa als hulpkok, wordt het bakken van heerlijke desserts en vier-uurtjes zo een kinderspel.

MET LITTLE CHEF IS BAKKEN EEN KINDERSPEL !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
115260.18
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Alice de vos
Inspiratie en stories