Grote borden Christmas

Set van 8 grote papieren borden Christmas

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR150

Meri Meri: Kerst (34)

Maak je feesttafel tijdens de eindejaarsfeesten extra fancy met deze grote papieren feestborden van Meri Meri. Deze borden combineer je met bijvoorbeeld servetten uit dezelfde collectie of ander kerstproducten van Meri Meri. Mix & match!

Vrolijke feestdagen !

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 162343

KleurMeerkleurig
CollectieKerstmis
TypeBorden

Zet de tafel, tijd voor het kerstfeest ! Set van 8 papieren borden met een iconische kerstprint van Meri Meri. De borden hebben neon-print en accenten van gouden folie.

Afmetingen: 23 x 23 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories