Heksen bekertjes

Set van 8 heksen bekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR170

Meri Meri Halloween (30)

Deze heksenbekers zullen je meteen onderdompelen in de Halloween-sfeer! Superleuke feestbekertjes met een vrolijk heksengezichtje, papieren heksenhaar en een heksenhoed met zilver glimmend bandje.
Het enige wat je hoeft te doen, is in een rietje in het bekertje schuiven en je toverdrank te proeven ... mmmmm !

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 178912

CollectieHalloween
TypeBekers
KleurZwart

Voeg een beetje fun en angst toe aan je feesttafel met deze té gekke papieren partyware.

Set van 8 papieren bekertjes met de afbeelding van een schattige heks en een extra papieren hoed. Perfect te combineren met de andere Halloween partyware van Meri Meri.

Inhoud bekertje: 260 ml

Afmetingen verpakking: 85 mm x 210 mm x 85 mm

Geschikt voor warme en koude dranken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories