Set van 8 papieren Halloween borden - large

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR160

Meri Meri Halloween (29)

Durf je te eten van een bord met een heks erop of zelfs met het hoofd van de dood erop? Of heb je liever zwarte katten en pompoenen?
Deze angstaanjagende papieren borden van Meri Meri zullen je gasten de stuipen op het lijf jagen bij Halloween! ... Of blij misschien !

7,01 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179092

CollectieHalloween
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Voeg een beetje fun en angst toe aan je feesttafel met deze té gekke papieren partyware.

Set van 8 papieren borden uit hoogkwalitatief papier met neon print en accenten in zilveren folie. Elke set bevat 4 verschillende afbeeldingen. Perfect te combineren met de andere Halloween partyware van Meri Meri.

Afmetingen bord: 230mm x 230mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories