Setje decoratieve mini (muur)stickers

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Met deze leuke mini muurstickers in vinyl verander je de stijl van je kamer in een handomdraai. Er is keuze uit verschillende vormen en kleuren,...

12,00 €

4,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze leuke mini muurstickers in vinyl verander je de stijl van je kamer in een handomdraai. Er is keuze uit verschillende vormen en kleuren, van lieve vlinders, arty driehoekstrikjes tot stoere zwarte sterren, kies de stijl die bij jou past! Ook leuk op meubeltjes, vensters, spiegels en andere huisraad met een glad oppervlak.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2129.700.2
  • Door Lieve D.
  •  de 04/07/2019
ziet er goed uit
Meer recensies...
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :2086-46