sfeervol nachtlampje 'Color Changing'

Staat: Nieuw product

Rice

Dit bosdiertje is niet zomaar een nachtlampje... het verandert ook van kleur! 'S nacht brengt de LED-lamp een sfeervolle gloed over de...

8,90 €

Add to my wishlist

Dit bosdiertje is niet zomaar een nachtlampje... het verandert ook van kleur! 'S nacht brengt de LED-lamp een sfeervolle gloed over de kinderkamer, zo vallen kleine (b)engeltjes meteen in slaap! Overdag is het diertje een prachtige decoratie! Inclusief batterijen: 3xLR44 (1.5V).

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :LAMP