veilleuse Galaxie d’étoiles

sfeervol projectie nachtlampje 'sterrenhemel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29265

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Drie schitterende kleuren gaan harmonisch in elkaar over en zorgen voor...

44,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Drie schitterende kleuren gaan harmonisch in elkaar over en zorgen voor een prachtig lichtspektakel. De zeven rustgevende melodieën en drie geluiden zorgen ervoor dat jouw kleintje snel inslaapt. Door de lichtgevende toetsen, kan je in het duister gemakkelijk de vijf standen van het volume aanpassen. Zeer handig: het licht gaat na 30 minuten automatisch uit, de muziek na 15 minuten. Ideaal dus voor kleine spruiten die graag nog een lichtje aan laten bij het slapengaan.

Het nachtlampje werkt op 3 x 1,5 V AA batterijen (niet inbegrepen).
Materiaal: kunststof.
Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
119110.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :300805