veilleuse Galaxie d’étoiles

sfeervol projectie nachtlampje 'sterrenhemel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29265

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Drie schitterende kleuren gaan harmonisch in elkaar over en zorgen voor...

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Drie schitterende kleuren gaan harmonisch in elkaar over en zorgen voor een prachtig lichtspektakel. De zeven rustgevende melodieën en drie geluiden zorgen ervoor dat jouw kleintje snel inslaapt. Door de lichtgevende toetsen, kan je in het duister gemakkelijk de vijf standen van het volume aanpassen. Zeer handig: het licht gaat na 30 minuten automatisch uit, de muziek na 15 minuten. Ideaal dus voor kleine spruiten die graag nog een lichtje aan laten bij het slapengaan.

Het nachtlampje werkt op 3 x 1,5 V AA batterijen (niet inbegrepen).
Materiaal: kunststof.
Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.212.913.40.301
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300805