sfeervolle houten wandlamp 'huis'

sfeervolle houten wandlamp 'huis'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Gebruik de prachtige House lamp om een leuke en stijlvolle sfeer te creëren in de kinderkamer. Onder de gloed van het huisje kan je een...

72,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Gebruik de prachtige House lamp om een leuke en stijlvolle sfeer te creëren in de kinderkamer. Onder de gloed van het huisje kan je een boek lezen voor het slapengaan of met je favoriete knuffel spelen. De wandlamp is gemaakt van fijne fineer en komt in 2 wondermooie uitvoeringen.
De lamp is CE-getest en komt met een adapter van 12V. Ook nodig maar niet inbegrepen: twee G4 LEDs - max 2 x 3 W. Afmetingen: 27 x 38,5 cm.

Type verlichtingwandlamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2738.500.5
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :3169