Sfeervolle set van 4 bamboe large borden - winter

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG016

Kerstmis - ENGEL. (9)

Engeltjes met trompetten, oplichtende harten en potten dampende thee...

Bij het zien van deze prachtige set borden van Engel., droom je vanzelf van sfeervolle etentjes, lekker gezellig bij elkaar. Een ontbijt, lunch of romantisch dinertje. En heus niet alleen in de winter, want ze blijven heel het jaar door supermooi!

 

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.47

CollectieBamboe servies
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Deze prachtige grote set bamboeborden van Engel. is geschikt voor warme én koude gerechten. Je kan er al je feesthapjes perfect op presenteren en nadien kan het mooie bord proper gemaakt worden in de vaatwasser, hij is wel niet geschikt voor de microgolf of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen.

Let op: de Engel. bamboeproducten zijn duurzaam geproduceerd en 100 % afbreekbaar, maar volledig onbreekbaar zijn ze niet.

De borden zijn per vier verpakt in een kartonnen sleeve.
Deze set laat zich goed combineren met de rest van het ‘Winter’ servies van Engel.

Afmetingen: 25 cm doorsnede

Engel. is een vrolijk merk uit Nederland, wat ooit begon met het maken van leuke vlaggenslingers voor op feestjes is intussen uitgebreid met veel meer mooie producten. Hun collecties maken van het leven een feest en maken je elke dag opnieuw vrolijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.030.250.7
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Kerstmis - ENGEL.
Inspiratie en stories