Short John floatsuit 'surfs up'

Staat: Nieuw product

Splash About

Een floatsuit (boeibadpak) is een badpak om mee te kunnen drijven. Een floatsuit kan gebruikt worden om het kind vertrouwd met het water te laten...

46,75 €

Add to my wishlist

Een floatsuit (boeibadpak) is een badpak om mee te kunnen drijven. Een floatsuit kan gebruikt worden om het kind vertrouwd met het water te laten worden of om mee te leren zwemmen. Deze leuke floatsuit 'Short John' heeft pijpjes en een lijfje met drijvers.

In tegenstelling tot zwembandjes geeft de floatsuit je kind optimale bewegingsvrijheid van armen en benen en houdt het boeibadpak je kind op de juiste positie voor het zwemmen. Het drijfvermogen van dit badpak zal je kind alle zelfvertrouwen geven.

De floatsuit heeft in totaal 8 compartimenten met elk 2 drijvers (in totaal 16 drijvers). Het drijfvermogen kan hiermee aan de individuele behoefte van je kind worden aangepast. Het drijfvermogen kan gefaseerd verminderd worden, tot je kleine kampioen kan zwemmen zonder.

Uiteraard kan de floatsuit ook gebruikt worden als een normaal UV-werend badpakje zonder drijvertjes. De floatsuits bieden maximale UV-bescherming UPF 50+.

Download hier de floatsuit gebruiksaanwijzing.

Maattabel Splash About floatsuits:
** Maat 1-2 jaar: voor leeftijd van circa 1 jaar+ - lengte van schouder tot kruis circa 34cm tot 39cm
** Maat 2-4 jaar: voor leeftijd van circa 1-2 jaar+ - lengte van schouder tot kruis circa 39cm tot 44cm
** Maat 4-6 jaar: voor leeftijd van circa 3-4 jaar+ - lengte van schouder tot kruis circa 43cm tot 47cm
De floatsuits vallen heel klein. Als je twijfelt, adviseren we je een maatje groter te nemen. Kleine tip: bepaal de juiste maat door je kind echt even op te meten en niet naar de leeftijden te kijken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Splash About - Zonbeschermende baby- en kinder- badmode. De gehele collectie badmode van Splash About biedt maximale UV bescherming. Je bengel is maximaal beschermd tegen de zon. De zwemvesten en floatsuits (badpakken met drijvers) zijn ideaal om je kids vertrouwd te maken met het water. Je kan hiermee je kind veilig leren zwemmen.