Siliconen bakvorm Flamingo - Roze

Staat: Nieuw product

Rice

RI263

Choose Happy met Rice! (10)

Bak een prachtige flamingo cake voor je volgende verjaardagsfeestje. Of misschien op een gewone maandag of woensdag - gewoon omdat!

Zet er nog leuke kaarsjes en kleurrijke toppings op voor een unieke cake.

14,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BAFOR-FLAM

TypeCake- en bakvormen
KleurRoze
DiertjesFlamingo

Siliconen bakvorm in de vorm van een flamingo van Rice. Deze roze bakvorm is absoluut perfect voor het bakken van cake voor je volgende verjaardagsfeestje. Door de siliconen is het makkelijk om de taart weer uit de vorm te halen.

Materiaal: siliconen - vrij van bisfenol A en ftalaten
Afmetingen: 33 x 23 x 4,5 cm
Wasadvies: na gebruik in de vaatwasser

Gewoon leven, plezier hebben en genieten! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
234.500.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories