Siliconen deksel voor latte beker

Staat: Nieuw product

Rice

Combineer dit supermakkelijke, siliconen deksel met de latte bekers van Rice. Zo neem jij je ochtenkoffie gewoon mee onderweg! Met drinkgleufje,...

4,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU

SamenstellingenSiliconen
TypeDeksels
KleurMeerkleurig
Combineer dit supermakkelijke, siliconen deksel met de latte bekers van Rice. Zo neem jij je ochtenkoffie gewoon mee onderweg! Met drinkgleufje, 'caution contents hot'. Superhandig en heerlijk stylisch. Keuze uit 4 leuke kleuren om te combineren met je beker.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9200.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.