Sint servetten - set van 20

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR023

Breng Sint Nikolaas ... recht naar de feesttafel met deze toffe servetten van het feestelijk merkje Meri Meri.

Dankzij de leuke kapvorm en toffe illustratie zijn deze servetten vast en zeker een succes en zorgen ze hopelijk voor brave kindjes aan tafel.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-008

CollectieSinterklaas
TypeServetten
KleurRood

Superleuke en plezante papieren servetten van Meri Meri in de vorm van het hoofd van Sinterklaas. Toffe accessoire om de komst van de Sint extra feestelijk te vieren. Kindjes zullen er dol op zijn!

Dankzij Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen voor de komst van de Sint te vieren!

Elk pak bevat 20 grote servetten.

Grootte servet (gevouwen)  18 x 13 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.010.120.06
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...