slim memospel 'boomgaard'

slim memospel 'boomgaard'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten...

12,50 €

Add to my wishlist

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
Een coöperatief memospel voor 1 - 4 spelers van 3 tot 99 jaar. Met eenvoudige spelregels om snel te kunnen spelen en leuke wedstrijdvariant.

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Geheugen
- Samenwerken


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.94.318.60.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3273/3274

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's