set de décoration pour pâtisserie 'Déco-Queen'

slimme desserten decoratieset

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ20189

Houd je niet zo van spuitzakken om jouw overheerlijke desserten te decoreren? Dat probleem is opgelost met de super handige Birkmann...

17,95 €

12,57 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Houd je niet zo van spuitzakken om jouw overheerlijke desserten te decoreren? Dat probleem is opgelost met de super handige Birkmann decoratieset! Vul het flesje met een heerlijke roomvulling en zorg voor een verrukkelijke finishing touch! Met twee roestvrij stalen spuitknoppen: 1 stervorm en 1 cirkelvorm.

Bovendien passen ook spuitknoppen van andere merken op de decoratieset. En met de afsluitdop blijven de restjes lekker vers!. Vaatwasmachine-bestendig. Max temperatuur: 70°. Inhoud flesje: 400 ml. Materiaal: voor levensmiddelen bestemde polypropylene.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
91690.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!