Smakelijke zachte sandwich

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13953

Deze heerlijke Biofino sandwich is net wat een drukke mini mama of papa nodig heeft om een gezonde lunch klaar te maken voor haar poppenfamilie....

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1452

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Deze heerlijke Biofino sandwich is net wat een drukke mini mama of papa nodig heeft om een gezonde lunch klaar te maken voor haar poppenfamilie. Met de 4 plakken worst, 4 plakken kaas, 2 sneetjes geroosterd magnetisch brood, 1 schijfje tomaat en 1 slablad maak je een lekker broodje klaar. Het broodje meet 7,5x7,5cm.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.54.326.20.15
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.