Alice acti-renarde 'Smart Wonders'

Smart Wonder activiteiten vos Alice

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26132

Lilliputiens: Smart Wonders (4)

Een kleurrijk lintje met een vrolijke pluim erop. Ziezo, Alice de vossin is verkleed in een indiaantje. Spiegel, belletje, bijtring, papiergeluid...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86710

KleurOranje
Leeftijdvanaf 10 maanden
DiertjesVos
Karakter LilliputiensAlice de vos
Een kleurrijk lintje met een vrolijke pluim erop. Ziezo, Alice de vossin is verkleed in een indiaantje. Spiegel, belletje, bijtring, papiergeluid ... Alice heeft heel wat activiteiten voor jou in petto! Deze activiteiten vossin komt uit de Smart Wonders serie van Lilliputiens. Ontdek een interactieve digitale wereld en kom heel het verhaal van Alice te weten. Hoe werkt een Smart Wonder? Heel eenvoudig: download, scan en speel!

Beleef samen met je gezin een uniek en wonderlijk moment. Download met je smartphone of tablet de gratis Lilliputiens applicatie via de App Store of Google Play. Om te spelen, scan het Ophélie icoontje aanwezig op het product. Klaar voor het avontuur? Als bij magie betreed je de wereld van de Smart Wonders. Je favoriete Lilliputiens personages komen er tot leven om samen met jou plezier te maken.

Opgelet! De app is ontworpen voor smartphones en tablets met besturingssysteem iOS6 en hoger en Android 4.0 en hoger. Er dient een camera en bewegingssensor (gyrosocoop) aanwezig te zijn.

Geniet alvast van een leuke preview!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4011120.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Smart Wonders
Inspiratie en stories