smartphone Alice Smart Wonders

Smartphone Alice - smart wonder

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ28705

Lilliputiens: Smart Wonders (7)

Je eerste smartphone! Met de zes geluidstoetsen vorm je het nummer van je vriendjes op muziek! En er is nog meer te ontdekken...
De Alice...

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Je eerste smartphone! Met de zes geluidstoetsen vorm je het nummer van je vriendjes op muziek! En er is nog meer te ontdekken...
De Alice smartphone komt uit de Smart Wonders serie van Lilliputiens. Ontdek een interactieve digitale wereld en help Ophélie met haar zoektocht naar John. Hoe werkt een Smart Wonder? Heel eenvoudig: download, scan en speel!

Beleef samen met je gezin een uniek en wonderlijk moment. Download met je smartphone of tablet de gratis Lilliputiens applicatie via de App Store of Google Play. Om te spelen, scan het Ophélie icoontje aanwezig op het product. Klaar voor het avontuur? Als bij magie betreed je de wereld van de Smart Wonders. Je favoriete Lilliputiens personages komen er tot leven om samen met jou plezier te maken.

Opgelet! De app is ontworpen voor smartphones en tablets met besturingssysteem iOS6 en hoger en Android 4.0 en hoger. Er dient een camera en bewegingssensor (gyrosocoop) aanwezig te zijn.

Geniet alvast van een leuke preview!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
812.500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Smart Wonders
Inspiratie en stories