snoezig hondenboekje Jef

snoezig hondenboekje Jef

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ11585

Lilliputiens: Jef de hond (13)

Jef laat je meekijken in zijn knuffelzacht speelboekje. Zo kom je te weten wat de favoriete activiteiten zijn van verschillende boerderijdieren...

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Jef laat je meekijken in zijn knuffelzacht speelboekje. Zo kom je te weten wat de favoriete activiteiten zijn van verschillende boerderijdieren zoals de hond, konijn en poes. De grappige tekeningen, de verschillende stofjes, de flapjes, het knispergeluid en de rammelaar boeien je kleintje keer op keer. Door de buigzame ring is het boekje eenvoudig aan de kinderwagen of maxi-cosi te bevestigen zodat Jef je overal gewillig volgt.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Jef de hond
Inspiratie en stories