rugzak mini Wildlife Meerkat

snoezig kleuterrugzakje 'Wildlife Meerkat'*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ40245

Wildlife collectie - Lässig (12)

De eerste schooldag ooit voor je kleine spruit? Dan mag dit superleuk rugzakje niet ontbreken.

31,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De eerste schooldag ooit voor je kleine spruit? Dan mag dit superleuk rugzakje niet ontbreken. Erg handig en prachtig bedrukt met streepjes motief en een lieve meerkat. Zo kan je met een gerust hart je kleintje aan de schoolpoort afzetten.

Het rugzakje heeft een groot vak met daarin een los zakje met ritssluiting. Onderaan is er een apart waterdicht vak om natte kleertjes of de broodtrommel in te stoppen. En vooraan bevindt zich nog een extra vakje met ritssluiting. Een clip om sleutels aan te hangen, veiligheidsreflectoren en een zijzakje voor een drankje maken het plaatje compleet. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.

Formaat: 24.5 x 15.5 x 27 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.150.150.32
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1203001807

Collectie Wildlife collectie - Lässig
Inspiratie en thema's