Snoezig kom - Audrey

Snoezig kom - Audrey

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ30099

MINI Bloomingville (201)

Een ontzettend lief kommetje van Bloomingville met gesloten oogjes. Aan de roze binnenkant staat 'hello' een leuke boodschap als je het eten...

6,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 21235386

KleurMeerkleurig
TypeBowls
Bloomingville themaSleeping Eyes
Een ontzettend lief kommetje van Bloomingville met gesloten oogjes. Aan de roze binnenkant staat 'hello' een leuke boodschap als je het eten helemaal op eet!
Shop ook het bijpassende bordje en mok bij ons in de shop om je servies af te maken!

Afmetingen:Ø11,5 cm, hoogte 6,5 cm
Materiaal: Keramiek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.56.511.50.35
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories