Snoezig nachtlampje - Katje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC156

Little Lovely lampjes (20)

Op zoek naar een schattig nachtlichtje voor in je baby- of kinderkamer? Naast dit lieve katje wordt in slaap vallen een stuk fijner. Het little light is lekker compact en makkelijk met je mee te nemen.

Het lampje geeft een zachte glow en gaat dankzij de handige timerfunctie na 15 minuutjes automatisch uit. Perfect om bij in slaap te vallen en fijn te dromen over de liefste katjes.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLKIWH49

CollectieSleepover Essentials
TypeNachtlampjes
KleurWit
A Little Lovely Company figuurPoesjes
DiertjesKat

Met dit little light katje wordt in slapen vallen een feestje. De unicorn geeft een zachte glow en heeft een handige timer, waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat. Perfect om je elke avond te begeleiden naar magisch dromenland.

Dit led lampje werkt net als al de andere little lights van A Little Lovely Company op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten.

Timerfunctie: 15 minuten

Afmetingen: 10,7 x 14,5 x 9,6 cm

Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC

Gebruiksadvies: het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Diana V.
  •  de 12/12/2019
Heel tof lampje, geen te fel licht.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories