oplaadbaar nachtlampje bij

snoezig oplaadbaar nachtlampje bij

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ40365

Little Lovely lampjes (31)

Vind jij het ook zo eng 's nachts? Deze leuke bij nachtlamp verjaagt snel alle akelige schaduwen en waakt trouw bij je bed. Je kan dit lieve vriendje ook gemakkelijk mee op wandel nemen.

26,95 €

Add to my wishlist

Deze LED nachtlampjes zijn echt fantastisch, ze worden niet warm, zijn zacht om aan te raken en gemakkelijk mee te nemen. Ze hebben het ideale formaat voor kleine handjes, en gaan zo mee op wandel 's nachts naar de wc.

Het nachtlampje kan op 2 manieren ingesteld worden, op volle sterkte of met zachter licht. Zo kan je eerst een boek lezen voor het slapengaan, en dan omschakelen naar een zachte gloed om de nacht mee door te komen. Je kan de timer ook aanzetten, zodat het lampje na 30 minuten uitgaat, wanneer jij al lang in dromenland bent.

Het lampje kan 's nachts 10 tot 12 uur ononderbroken blijven branden bij fel licht, en het zachte licht brandt wel 20 tot 25 uur lang. 's Ochtends plaats je hem gewoon in de oplader, zodat hij er weer helemaal tegen aan kan de volgende avond. Het kan max. 12 uur duren vooraleer de lamp helemaal opgeladen is.

Je hebt geen batterijen nodig, de bijgeleverde oplader volstaat. Het nachtlampje heeft een garantie van 2 jaar.

Materiaal: BPA-, en ftalaatvrij PVC.
Afmetingen: 15 x 14 x 8 cm.

Gebruikerstip: om zo lang mogelijk te genieten van je lamp, raden we aan de lamp pas in de oplader te plaatsen wanneer hij volledig leeg is.


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1524100.46
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :rechargeablebee

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en thema's