coussin style nordique 'bébé blaireau' 40x40cm

snoezig sierkussen 'Baby das' (40x40)

Staat: Nieuw product

By nord

KZ22461

Uit de autumn/winter 2014-2015 collectie van By Nord.
By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna...

47,00 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Uit de autumn/winter 2014-2015 collectie van By Nord.
By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. Dit geweldige sierkussen met snoezige baby das is dan ook een absolute eyecatcher en hebbeding voor de kinderkamer.

Respect voor het milieu is het stokpaardje van dit Deens interieurmerk. By nord gebruikt enkel 100% organische materialen en gaat prat op een gewetensvolle productie.

Materiaal: 100% katoen.
Afmetingen: 35x37 cm.
Kussenhoes met ritssluiting, wassen op 30°C.
Binnenkussen bijgeleverd.


KleurMeerkleurig
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
353700.35
Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie: dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit. De ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat dat geweldig is, is een open deur intrappen.