Snoezig speenkoord - Toverbosvrienden*

Staat: Nieuw product

Haba

Dit wondermooie speenkoord met leuke figuurtjes bevordert de ontwikkeling van je kleintje. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005930

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte
Dit wondermooie speenkoord met leuke figuurtjes bevordert de ontwikkeling van je kleintje. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor leeftijd aangepaste ervaringen. Maak je keuze uit de twee schattige varianten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01600.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.