adorable boîte à bijoux

Snoezige zachte juwelendoosje*

Staat: Nieuw product

Haba

In deze snoezige zachte juwelendoosjes kunnen de ringen, kettingen, haarfrutsels of andere schatten bewaart worden. Aan de binnenkant van het...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

In deze snoezige zachte juwelendoosjes kunnen de ringen, kettingen, haarfrutsels of andere schatten bewaart worden. Aan de binnenkant van het deksel is een klein spiegeltje met een doorsnede van 4 cm voorzien zodat de kleine prinsessen zichzelf kunnen bewonderen.
Materiaal: katoen, polyester en leuke pareltjes.
Doorsnede 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.17.211.20.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1859/1891