Sonny Angel geluksbrenger - Cactus series

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH221

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Oh wat zijn we weer gek op deze nieuwe serie Sonny Angel geluksbrengertjes.

Een waardige opvolger van de enorm succesvolle Cherry Blossom-serie van vorig jaar, elke Sonny Angel in deze nieuwe serie draagt ​​een cactushoofddeksel. Welk poppetje zal jou uitkiezen? Spannend!

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65640

Nieuwe collectie: geluksbrenger Sonny Angel Cactus Series. Deze poppetjes dragen een gespikkeld truitje en gekke dierenhoed. Ze zijn zoet als chocolade.

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

In deze serie: het populaire Konijn lijkt de kop van de serie en wordt vergezeld door de Aap, Muis en Papegaai. Elk figuur draagt ​​een t-shirt met een cactusmotief op de borst dat het ontwerp van zijn hoedje weerspiegelt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
  • Door Eefje C.
  •  de 03/02/2021
Gewoon prima. Een cd poppetjes, je weet vooraf niet welke.
  • Door Marielle R.
  •  de 07/12/2020
de allerleukste poppetjes om te verzamelen
  • Door Sandra R.
  •  de 05/10/2020
Bij de series is heel duidelijk te zien wat het is;mooi afgewerkt
  • Door El W.
  •  de 17/07/2020
nog niet open gedaan... kadootje voor mezelf
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories