Sonny Angel geluksbrenger circus - Limited Edition

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH149

Dames en heren, appelen en peren, .... deze nieuwe limited edition Sonny Angels lijken net weggelopen uit het circus. Ze brengen niet alleen geluk maar zorgen ook voor kleur in je interieur en je gelukspoppetjes-verzameling.

De Sonny Angel wordt verkocht per stuk. Welke van de zes circusfiguurtjes je krijgt weet je pas als je de blind box opent.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65602

Circus serie Sonny Angels met een ringmaster, olifant, clown, beer, circustent en leeuw. Stuk voor stuk lijken ze net weggelopen uit het circus. De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een 'blind box' verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk circusfiguurtje je zal krijgen.

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9550.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!