sonny angel porte-bonheur 'Série Animaux 2'

sonny angel geluksbrenger 'Dieren serie 2'

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

KZ23854

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en...

8,50 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Zó véél leuke figuurtjes in de Sonny Angels 'Dieren serie 2'! Deze serie bevat 12 verschillende dierenfiguurtjes die 7.5 cm groot zijn. Een schaap, reekalf, varken, rode panda, giraf, parkiet, ijsbeer, babyzwijn, neushoorn, koe, muis, rendier... welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07.500.35
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!