Sonny Angel geluksbrenger New York - Limited Edition

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH161

Mini cadeautjes, maxi pret! (682)

LIMITED EDITION. In deze nieuwe speciale serie, dragen de glamoureuze Sonny Angels een NYC-jasje! Elk figuurtje is geïnspireerd door de cultuur en de bezienswaardigheden van  The Big Apple!

Elke Sonny Angel heeft een trendy en flitsend uiterlijk, compleet anders dan gewoonlijk. Je kan de sfeer van New York City voelen!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65324

In de Limited Edition New York zitten 4 verschillende kleurrijke figuurtjes in NYC-outfit. De geluksbrengers worden in een 'blind box' verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot. BIG APPLE, BROADWAY, YELLOW CAB, STATUE OF LIBERTY of een speciale verrassing ... welke Sonny Angel zal jou kiezen?! Spannend!

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9550.06
  • Door Betty V.
  •  de 14/04/2020
Heel tof als je er al geweest bent in New York
  • Door Sandra R.
  •  de 08/04/2020
Leuke serie
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories