Sonny Angel geluksbrenger Pasen - limited Edition

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH087

Gelimiteerde versie van de Sonny Angel ! Deze Sonny Angel poppetjes zijn speciaal ontworpen voor Pasen. De serie bevat 4 minifiguren: een lief lammetje, een guitig paasei, een koddige koe & een vrolijke paashaas. Allemaal in een artistiek schildersjasje: het paaslam is een echte schilder, de koe hangt vol verfspatten, de paashaas gebruikt zijn wipstaart als een echte verfkwast en het paaskuiken komt piepen uit een gedecoreerd paasei.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65335

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Hoogte: 7.5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5950.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!