trousse à crayons SOS en coton bio

SOS pennenzak uit organisch katoen

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Hé, wist je dat….
Een mannetjes gorilla tussen de 140 en de 165 kg weegt? Een neushoorn een snelheid tot 50 km/u kan halen en dat de vacht van...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L14HSACPCRSOSOR

TypePennenzakken
KleurMeerkleurig

Hé, wist je dat….
Een mannetjes gorilla tussen de 140 en de 165 kg weegt? Een neushoorn een snelheid tot 50 km/u kan halen en dat de vacht van een ijsbeer eigenlijk niet wit is maar hol en doorzichtig? Maar wist je ook dat die zelfde ijsbeer geen natuurlijke vijand heeft, behalve de mens?

Jammer genoeg hebben deze 3 sterke dieren niet alleen kracht als gemeenschappelijke eigenschap. Door de opwarming van de aarde en de jarenlange exploitatie van de vacht en hoorn, zijn de ijsbeer, gorilla en neushoorn een bedreigde diersoort geworden. Met de SOS Save our species-collectie wil Coq en Pâte een bewustzijn creëren rond deze problematiek. Want welke ouder wil niet dat zijn kind een gorilla, neushoorn of ijsbeer vrij ziet leven in hun natuurlijke habitat?!

Het franse merk schakelt de Engelse illustrator Mibo in voor deze speciale collectie. Mibo zet 'SOS' om in morse als symbolisch design op een pennenzak. De pennenzak heeft een ritssluiting, een handig handvat en is gemaakt van 100% bio katoen. Ideaal voor schoolgaande kiddo's of kleine tekenwonders!

Help jij mee de awareness te verspreiden? ...---... SOS

Opgelet: in werkelijkheid is de rits van de oranje pennenzak donkergroen en van de lichtblauwe pennenzak geel.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20880.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…