spannend geheugenspel 'Glibbergebibber'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23279

Gezelschapsspelen van HABA (126)

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen...

12,50 €

Add to my wishlist

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen het kasteel binnen. Zullen ze het klaarspelen om de griezelige spoken met een flinke portie glibber te raken en te vangen voordat het spookuur voorbij is? Daarbij moeten ze goed oppassen: als ze in de val lopen, moeten ze de kerker in!

Een coöperatief geheugenspel dat de teamspirit bevordert. Spel en spanning voor het hele gezin! Vanaf 5 jaar, van 1 tot 4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152300.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301340

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's