spannend geheugenspel 'Glibbergebibber'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23279

Gezelschapsspelen van HABA (143)

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen het kasteel binnen. Zullen ze het klaarspelen om de griezelige spoken met een flinke portie glibber te raken en te vangen voordat het spookuur voorbij is? Daarbij moeten ze goed oppassen: als ze in de val lopen, moeten ze de kerker in!

Een coöperatief geheugenspel dat de teamspirit bevordert. Spel en spanning voor het hele gezin! Vanaf 5 jaar, van 1 tot 4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.14.515.90.365
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301340

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories