Spannend geheugenspel - Glibbergebibber

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23279

Gezelschapsspelen van HABA (135)

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen het kasteel binnen. Zullen ze het klaarspelen om de griezelige spoken met een flinke portie glibber te raken en te vangen voordat het spookuur voorbij is? Daarbij moeten ze goed oppassen: als ze in de val lopen, moeten ze de kerker in!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301340

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een coöperatief geheugenspel dat de teamspirit bevordert. Spel en spanning voor het hele gezin! Vanaf 5 jaar, van 1 tot 4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.14.515.90.365
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories