spannend gezelschapsspel 'Lady Richmond - een vergokte erfenis'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30262

Gezelschapsspelen van HABA (142)

Spanning ten top in veilingshuis Wetherby. Nu de rijke Lady Richmond onverwachts is overleden, wordt haar nalatenschap geveild. Wie in de drukte...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Spanning ten top in veilingshuis Wetherby. Nu de rijke Lady Richmond onverwachts is overleden, wordt haar nalatenschap geveild. Wie in de drukte van de veiling het overzicht kan behouden en zijn geld doordacht inzet, slaagt er op het einde in de beste erfstukken te verkrijgen en het turbulente gokspel te winnen.

Vanaf 8 jaar


Leeftijdvanaf 8 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.5526.50.7
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302357

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories