hochet en bois 'Zi-za-zip'

spannend houten grijpspeeltje 'zi-za-zip'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13608

Rammelaars van HABA (23)

Deze fraaie houten piramide rammelaar is gemaakt van beukenhouten stukjes, geregen aan een veilige elastische koord, en heeft 2 extra kunststof...

22,95 €

14,92 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze fraaie houten piramide rammelaar is gemaakt van beukenhouten stukjes, geregen aan een veilige elastische koord, en heeft 2 extra kunststof ringen en een kunststof ster om je baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De zintuigen van je kleintje worden extra gestimuleerd door het belletje en een klein spiegeltje op een hoek van de piramide. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1111110.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories