Spannend prentenboek - De Spiekpietjes: SOS stoomboot

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP004

De Stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land. Hij zit helemaal vol met cadeautjes en snoepgoed! Boem! De stoomboot gaat kapot. Wat nu!? 

De boot kan niet meer sturen. Wie kan het probleem oplossen? Iedereen probeert, maar de Sint belt snel de Spiekpietjes op. Kunnen zij de stoomboot met de pakjes redden? 

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889063

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
GenrePrentenboek
ThemaSinterklaas

SOS Stoomboot is een grappig en ook een beetje een spannend avontuur. Op elke plaat moet je de twee scheepsratjes nic en nac zoeken, en ook Sinterklaas zwarte gelukspoes! En het gaat ook over problemen oplossen en zo...

Spannend prentenboek uit de reeks De Spiekpietjes. Geschreven en geïllustreerd door ThaÏs Vanderheyden. 

Auteur: ThaÏs Vanderheyden
Illustrator: ThaÏs Vanderheyden
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 4 jaar
Formaat: 33,3 x 24,1 x 1,1 cm

Uitgegeven door de Limonade fabriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.