NULL

spannend Taxi Wildlife gezelschapsspel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20347

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Taxi Wildlife... alleen de snelste komen aan!
Sinds een paar dagen wordt de stilte in de jungle steeds weer verstoord door het lawaai...

17,95 €

Add to my wishlist

Taxi Wildlife... alleen de snelste komen aan!
Sinds een paar dagen wordt de stilte in de jungle steeds weer verstoord door het lawaai van schrille claxons, gierende banden en knarsende remmen! Dat is vast weer een wedstrijd van jungletaxi's. De spelers moeten proberen om heel veel dieren te verzamelen en met de routekaartjes een zo lang mogelijk traject voor de eigen taxi te leggen. Maar om de routekaartjes te bemachtigen, moeten zij eerst in spannende duels winnen van hun tegenspelers.

Het fantastische spelmateriaal zorgt voor spelplezier voor het hele gezin. Taxi Wildlife verzekert spanning tot in de vingertoppen! Van 2 tot 4 spelers met een extra variant voor 2 spelers. Speelduur: ca. 10 min. Voor heel de familie vanaf 5 jaar.

 


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7193

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's