NULL

spannende 'glow in the dark' actiefiguurtjes

Staat: Nieuw product

DJECO

arty toys by Djeco (15)

Verschiet niet in het donker want de 'glow in the dark' actiefiguurtjes lichten op in donkere hoekjes! Een super cool, spookachtig effect! Beleef...

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verschiet niet in het donker want de 'glow in the dark' actiefiguurtjes lichten op in donkere hoekjes! Een super cool, spookachtig effect! Beleef fantastische avonturen met deze nieuwe collectie Arty toys van Djeco. Een nieuw type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers.

De actiefiguurtjes zijn gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Elk popje heeft 1 universeel los attribuut.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Gemiddeld grootte: 5 cm x 7,5 cm x 3,5 cm (B x H x D)

Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201760.25
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ06719

Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories