spectaculaire knikkerbaan 'Klingeling'

spectaculaire knikkerbaan 'Klingeling'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ005

Haba Kullerbü (40)

Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! De baan heeft allemaal spectaculaire effecten die je blijven verassen zoals een belletjeswip...

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302060

Leeftijdvanaf 2 jaar

Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! De baan heeft allemaal spectaculaire effecten die je blijven verassen zoals een belletjeswip en een steile knikkerhelling. De elementen zijn flexibel en met elkaar combineerbaar. Door het kliksysteem heb je eindeloos speelplezier zonder dat de baan verschuift.

Voor kinderen van 2 tot 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.433.512.81.7
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories