spectaculaire knikkerbaan 'Klingeling'

spectaculaire knikkerbaan 'Klingeling'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ005

Haba Kullerbü (43)

Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! De baan heeft allemaal spectaculaire effecten die je blijven verassen zoals een belletjeswip...

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! De baan heeft allemaal spectaculaire effecten die je blijven verassen zoals een belletjeswip en een steile knikkerhelling. De elementen zijn flexibel en met elkaar combineerbaar. Door het kliksysteem heb je eindeloos speelplezier zonder dat de baan verschuift.

Voor kinderen van 2 tot 8 jaar


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.433.512.81.7
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302060

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories