blocs de construction 'Grand château'

speelblokken 'Groot sprookjesslot'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22799

Elke ochtend maakt de prinses met haar eenhoorn een wandelingetje door het kasteelpark. Als het regent, flaneren ze samen door de talloze kamers...

79,95 €

51,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Elke ochtend maakt de prinses met haar eenhoorn een wandelingetje door het kasteelpark. Als het regent, flaneren ze samen door de talloze kamers van het slot.
Deze speelblokken bieden talloze mogelijkheden: alle steekplaatjes kunnen worden omgekeerd en hebben op elke kant een andere afbeelding.

Samen met de blokken ontstaat snel een betoverend slot en dan mag de prinses haar intocht houden. Natuurlijk kunnen de kleine architecten hun slot steeds opnieuw veranderen. Afwisselend bouwplezier dat lang interessant blijft. Met alle bouwstenen van HABA te combineren! Vanaf 2 jaar.

Inhoud: 1 prinses, 1 eenhoorn, 14 steekplaatjes (omkeerbaar), 32 kasteelblokken, 2 bomen, 1 waterput met belletje.
Materiaal: beukenhout, multiplex, metaal, acrylglas.
Afmetingen prinses: 7 cm groot.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.65
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301142