blocs de construction 'Grand château'

speelblokken 'Groot sprookjesslot'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22799

Elke ochtend maakt de prinses met haar eenhoorn een wandelingetje door het kasteelpark. Als het regent, flaneren ze samen door de talloze kamers...

79,95 €

Add to my wishlist

Elke ochtend maakt de prinses met haar eenhoorn een wandelingetje door het kasteelpark. Als het regent, flaneren ze samen door de talloze kamers van het slot.
Deze speelblokken bieden talloze mogelijkheden: alle steekplaatjes kunnen worden omgekeerd en hebben op elke kant een andere afbeelding.

Samen met de blokken ontstaat snel een betoverend slot en dan mag de prinses haar intocht houden. Natuurlijk kunnen de kleine architecten hun slot steeds opnieuw veranderen. Afwisselend bouwplezier dat lang interessant blijft. Met alle bouwstenen van HABA te combineren! Vanaf 2 jaar.

Inhoud: 1 prinses, 1 eenhoorn, 14 steekplaatjes (omkeerbaar), 32 kasteelblokken, 2 bomen, 1 waterput met belletje.
Materiaal: beukenhout, multiplex, metaal, acrylglas.
Afmetingen prinses: 7 cm groot.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.65
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301142