Speelgoedmand - The Princess and the Pea (M)*

Staat: Nieuw product

Rice

RI009

Alleen echte prinsessen kunnen de slaap niet vatten op deze heerlijke stapel matrassen met erwt! Breng het sprookje naar je kinderkamer met deze prachtige mand, gemaakt uit natuurlijke materialen.

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSHOU-MPEA

SamenstellingenRaffia
TypeOpbergers
KleurRoze

Dit huisje is de thuisbasis van al jouw speelgoed. Overdag kan je lekker spelen, maar 's avonds moet het speelgoed terug naar huis om uit te rusten van al dat avontuur! Mama is ook blij, want alles is netjes opgeruimd.
De 'prinses op de erwt' speelgoedmand heeft 2 handvaten, makkelijk om te verplaatsen. Naast handig is de opberger een decoratief pareltje in de kinderkamer!
Afmetingen: 46 x 28 x 34 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.340.460.88
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!